امروزه به دلیل گسترش زندگی شهری و رفت و آمد زیاد نیاز به استفاده از شیشه های دوجداره جهت ایجاد محیطی آرام جهت کار و زندگی بیشتر احساس میشود، از این رو طراحان و تولیدکنندگان با استفاده از پروفیل های آلومینیومی و استفاده از انواع شیشه بر اساس نیاز و سلیقه مصرف کنندگان اقدام به تولید کردند.
در پنجرههای آلومینیومی با تکیه بر چند اتصال رایج به خصوص یراق آلات پیچ و پرچی و همچنین پانچ با استفاده از لقمههای توپر آلومینیومی قدرت اتصال به نحوی فوقالعاده بالاست. یراقآلات مستقیماً به فلز آلومینیوم متصل هستند.
رنگهای پودری الکترواستاتیک با تنوع فوقالعاده بیش از ۲۰۰ رنگ متنوع را در اختیار مصرفکنندگان پروفیل آلومینیوم میگذارد، که در کوره سخت شده و ضد ضربه و ریختگی است. علاوه بر آن تنوع و زیبایی یک سیستم پوشش و رنگ آمیزی دیگر، یعنی آنادایز تنها برای پروفیل آلومینیوم قابل انجام است. پروفیلهای آلومینیوم با رنگهای چاپی و سختشدن در کوره دوام و زیبایی دو چندانی دارند.
- پروفیل های آلومینیومی :
فریم آلومینیومی مقاومتر ازفریمهای ساخته شده ازچوب، آهن و یوپیویسی است و میزان انقباض و انبساط کمتری در مقایسه با متریال نامبرده است.
در مقابل تغییر رنگ و تابش آفتاب وبارش باران و آلودگی هوا و گرد و غبار مقاوم و غیر قابل اشتعال است.
از لحاظ مقاومت در برابر رطوبت قابل رقابت با فولاد ضد زنگ و یا فایبرگلاس است. اکثر فریمهای آلومینیومی با پوششی از اکسید به فروش میرسند. این پوشش قادر به از بین بردن مشکل خوردگی و سوراخ شدن فریم میشود که موجب میشود فریم پروفیل نسبت به رطوبت، ایمن شود.
عایق صوتی و حرارتی مناسبی هم محسوب میشوند. و تا ۶۰ درصد در مقابل گرما و سرما عایق حرارتی هستند.
همه این عوامل باعث میشود طول عمر پنجرههای آلومینیومی افزایش پیدا کند و همین عوامل، تفاوت قیمت پنجره آلومینیومی را با upvc به صرفه میکند. قدرت پنجره آلومینیومی نیز با توجه به استحکام کششی بیشتر، قاب آلومینیومی نازکتر در مقایسه با دیگر فریمها، درب و پنجره محکمتری را فراهم می کند. وزن پنجره آلومینیومی یک سوم پنجرههای آهنی است. همچنین نسبت وزن به استحکام استثنایی است. درب آلومینیومی بسیار سبکتر از فریم درهای معمولی است. سبک وزن بودن طبیعی این درها نصب آن را آسانتر میکند.